De kracht van het collectief

Begin 2019 kruisen de wegen van Sander Brand en Yolande de Vries. Sander werkt op dat moment al enkele jaren full-time voor zichzelf, met zijn bureau BARST. Daarvoor verdiende hij zijn sporen als projectarchitect bij Vanschagen Architecten, waar hij na zijn opleiding bouwkunde aan de HTS en TU Delft 18 jaar met veel plezier heeft gewerkt. Yolande begon na haar master architectuur op de TU Delft bij Fokkema & Partners Architecten, maar werkte als ZZP’er daarnaast ook aan eigen projecten en voor verschillende kleinere bureaus, waaronder BARST.

In de samenwerking, die in een jaar een steeds intensievere vorm aannam, bleken Sander en Yolande elkaar zo goed aan te vullen dat zij besloten samen een nieuw bureau op te richten. Architectuur collectief, om onderling en met samenwerkingspartners het beste in elkaar naar boven te halen, elkaar te verrijken en verbeteren. De gezamenlijke kracht ligt in het brede pakket aan vaardigheden binnen het bureau, waardoor zij opdrachtgevers kunnen adviseren in alle fases van het ontwerpproces: van ontwikkeling van het concept tot aan het bouwkundig detail, van projectmanagement tot aan interieurontwerp.

Een klein team met een groot netwerk; het collectief reikt verder dan ons eigen bureau.

Partners

Wij houden van teamwork. Onderling binnen het bureau, met onze opdrachtgevers en met de makers; wij waarderen de mening en expertise van alle betrokkenen en integreren deze in ons eigen werk.  Opdrachtgevers, bouwbedrijven, collega-architecten, interieurbouwers en adviseurs, kunnen allemaal partners zijn in het proces.

Goede architectuur maak je samen!

TEAM

IR. SANDER BRAND | ARCHITECT

Sander is een all-rounder met oog voor techniek. Een ontwerper die ook daadwerkelijk weet hoe iets gemaakt moet worden. Zijn liefde voor het detail en affiniteit met de uitvoering maken Sander tot een architect die zorgt voor projecten die kloppen van A tot Z.

IR. YOLANDE DE VRIES | ARCHITECT

Yolande ontwerpt met gevoel en benadert interieur en exterieur als een integraal geheel. Met passie voor ontwerpend onderzoek gaat zij samen met opdrachtgevers op zoek naar de beste oplossingen voor hun situatie.

IR. SANETTE SCHREURS | ONTWERPER

Sanettes Zuid-Afrikaans/Nederlandse roots geven haar een breed perspectief op architectuur, waarin de harmonie tussen natuur en architectuur centraal staat. De context vormt de basis.

RUBEN VAN DE VEGTE | ASSISTENT-ONTWERPER

Onze enthousiaste junior. Met een grote glimlach en nieuwsgierigheid springt Ruben bij waar nodig en combineert hij zijn studie aan de TU Delft met werkervaring in het veld.