waarom we het doen

Architectuur is voor iedereen en is meer dat het maken van mooie gebouwen alleen. De gebouwde omgeving beïnvloedt het gedrag en het leven van mensen, dat is onze verantwoordelijkheid als architect. Door het creëren van fijne en bijzondere plekken willen wij met ons werk een steentje bijdragen aan een betere samenleving.

Wat wij belangrijk vinden: de sociale factor, levendigheid, plezier. Niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in de weg ernaartoe. Uit een inspirerend en verbindend proces, waarin met plezier wordt samengewerkt, ontstaat als vanzelf een goed gebouw.

Hoe we het doen

We zijn goed in het afpellen van de vraag. Door met een kritische houding in te zetten op onderzoekend ontwerpen komen we samen met de opdrachtgever tot de kern van de opgave. Dit resulteert in een maatwerk ontwerp dat helemaal past bij wat de opdrachtgever wil, waarbij we er samen zijn achter gekomen wat dat dan precies is.

We zijn geen dromers, maar makers. Onze ontwerpen zijn doordacht tot aan het detail. We zijn krachtig in beeld en hebben een praktische en no-nonsense werkhouding, je weet wat je aan ons hebt. Als collectief werken we graag nauw samen met diverse (bouw)partners waardoor we dingen ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook maakbaar zijn.

We zijn probleemoplossers en zijn graag de spin in het web van het proces. We vinden het interessant als er met veel factoren rekening gehouden moet worden en er misschien zelfs wel tegenstrijdige belangen in de ontwerpopgave spelen.  Wanneer er verschillende partijen samengebracht moeten worden, dan is BRANDVRIES de verbinder.